Το κεφάλαιο «τυριά» λέω να μην το θίξω καν.Ενδεικτικα θα αναφέρω μόνο ότι υπάρχουν πάνω από 10 είδη camembert, όχι μάρκες... ΕΙΔΗ. Ελαφρύ, βαρύ, πολύ βαρύ, σε κρέμα, σε πολυτελή έκδοση, σε διάγορα μεγέθη, σε και-γω-δεν-ξέρω-τι-άλλο... Το θέμα που θα θίξω όμως είναι τα είδη κοκα κόλας (και πάλι δεν μιλάω για μάρκες αλλά για είδη). Έχουμε και λέμε: εκτός από την κανονική που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, την zero και τη λάιτ light έχουμε ακόμη, χωρίς καφείνη, με γεύση λεμόνι, με γεύση πορτοκάλι, λάιμ, μανταρίνι, φρούτα του πάθους (ή του δασους, μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή), cassis (ένα γαλλικό φρούτο της οικογένειας των berries, καμία σχέση με τη φούντα, μανούλα) και όλα αυτά και σε light. Φοβερό; Και πώς τα ξεχωρίζουμε ρε φιλενάδα; Από τα καπάκια καλέ. Σε κάθε χρώμα και απόχρωση.
Αυτά από τα σουπερμάρκετ τούτης της χώρας που έχει το τζατζίκι στο ράφι με τα delicatessen και κοστολογεί τα καρύδια 20 ευρώ το κιλό...